Відійшов у вічність Тараненко Геннадій Володимирович

Колектив викладачів кафедри машинобудування та прикладної механіки з глибокою скорботою повідомляє, що на сімдесят четвертому році життя покинув цей світ співробітник нашої кафедри ТАРАНЕНКО ГЕННАДІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ, кандидат технічних наук, доцент.

Перестало битися серце дуже порядної людини, педагога, спеціаліста, науковця. Його довгий трудовий шлях завжди був пов’язаний з хімічними технологіями. Геннадій Володимирович набув практичниого досвіду, працюючи  у Сєвєродонецькому філіалі Державного інституту азотної промисловості, на посадах старшого наукового співробітника Держнііметанолпроекту та завідуючого науково-дослідною лабораторією НДІ «Хімтехнологія». З цим досвідом і об’ємом знань Геннадій Володимирович прийшов в наш університет  і присвятив йому більше 30 років свого життя. Залишилися його праці, ідеї, учні і життєвий приклад для нас.

Завжди спокійний, доброзичливий, чуйний та відповідальний, він користувався повагою як серед колективу, так і серед студентів. Назавжди залишиться добра пам’ять про колегу, педагога, щиру хорошу людину.

Керівництво, викладачі та студенти висловлюють співчуття рідним і близьким Тараненка Геннадія Володимировича. Вічна і світла йому пам’ять.

Leave a Reply

Your email address will not be published.