П’ята Міжнародна конференція «International Conference on Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange»

З 8 по 10 червня 2022 року відбулася п’ята Міжнародна конференція «International Conference on Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange» (DSMIE), постійним організатором якої є Сумський державний університет.

Науковців, які займаються дослідженнями у машинобудуванні, механіці та хімічній інженерії, зібрав провідний технічний вуз Польщі «Познанська політехніка», який разом з Міжнародною асоціацією технологічного розвитку та інновацій є співорганізатором заходу. Представники СумДУ та інших ВНЗ України працювали на конференції онлайн.

Серед запрошених доповідачів – відомі науковці з провідних університетів Європи. Східноукраїнський національний університет ім. В. Даля був представлений професорами кафедри Машинобудування та прикладної механіки  Володимиром Соколовим та Олегом Кролем.

Стаття “Development of Disk Tool Magazine with Modified Gear Drive” була опублікована у видавництві Springer і найближчим часом буде індексована в наукометричних базах SCOPUS та Web of Science.

Leave a Reply

Your email address will not be published.