ДЕНИС ФІРОНОВ – ПЕРЕМОЖЕЦЬ 15-ГО МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ “МАЙБУТНІ АСИ ЦИФРОВОГО МАШИНОБУДУВАННЯ”

Денис Фіронов – студент кафедри машинобудування та прикладної механіки (зав. кафедри Володимир Соколов) став переможцем у 15-му Міжнародному конкурсі “Майбутні Аси Цифрового Машинобудування”!

 

Його проект «4-х вісний обробний центр ОЦ5В» завоював срібну медаль в найпрестижнішій “важкої” ваговій категорії (понад 1000 3D-моделей в складенні). Науковим керівником цього проекту є професор кафедри МПМ Олег Кроль.

На конкурс було представлено 147 проектів, в тому числі проекти Вишів України: Національний гірничий університет (Дніпро); Полтавська філія ХПІ, ТДТУ (Тернопіль); філія Національної металургійної академії України (Кривий Ріг); філія Луцького національного технічного університету (Ковель) та ін.

Організатори цього конкурсу – група компаній АСКОН і компанія АСКОН-Україна характеризує цей конкурс як «практично не маючи меж цифровий світ майбутніх асів, в проектах яких лише творчий азарт, безліч фантазії і відчуття, що для майбутніх конструкторів немає нічого неможливого». Вони – майбутні творці нової «цифровий» ери.

За період 2012-2017 років студенти кафедри МПМ факультету інженерії (декан Сергій Кудрявцев) СНУ ім. В.Даля підготували десять проектів, п’ять з яких ПЕРЕМОЖЦІ цього Міжнародного конкурсу!

Вручення подарунків і диплома студенту Денису Фіронову відбудеться на заході «Дні Машинобудівника» в Києві 27 жовтня 2017 року.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.